Prezentujemy najnowszą kartę menu – efekt pasji i starań naszych Kucharzy. Tradycyjne smaki w nietuzinkowych odsłonach i z zaskakującymi dodatkami. Gwarantujemy niezapomniane wrażenia smakowe. Zapraszamy!
z kawiorem z czarnego czosnku, sos yuzu i kwaśna śmietana, pieczywo z oliwą ziołową
siekana wołowina z klasycznymi dodatkami: cebulką, ogórkiem, achois, musztardą. Podawany z pieczywem.
podawany z tatarem z czerwonych warzyw
krewetki smażone z hiszpańskim Chorizo na białym winie, bagietka z ziołowym majonezem
bulion wołowo - drobiowy z dodatkiem palonej włoskiej kapusty, ravioli z kaczką, oliwa bazyliowa
z pianą kokosową i prażonymi pestkami dyni
Żurek z jajkiem sous videa, białą kiełbasą, podawany z chlebem rzemieślniczym.
na sałacie rzymskiej z kurczakiem sous vide, boczkiem i klasycznym sosem, z dodtakiem anchois
Sałata rzymska z krewetkami, granatem i malinowym sosem vinegrette
Sałata z grillowanym kozim serem, pieczonym burakiem i prażonymi orzechami włoskimi
w kremowym sosie z Pancettą, serem Pecorino i palonym pieprzem
z tostowaną papryką i serowym sosem z Gorgonzoli, podawane ze świeżym szpinakiem.
czarne tagliolini z łososiem, w kremowym sosie z suszonymi pomidorami i kaparami.
wolno pieczona karkówka wieprzowa w aromatycznym sosie z kminkiem, ogórkiem małosolnym i koprem na chlebie rzemieślniczym
schab wieprzowy z kością podawany z ziemniakami pieczonymi w soli morskiej i sosem kaparowym
podawane z fasolką szparagową i frytkami z batata oraz z autorskim korzennym sosem
wołowina sous vide w sosie z czerwonego wina, podawana na placku ziemniaczanym
delikatny filet z sandacza na blanszowanym szpinaku z karmelizowaną cytryną i młodą marchewką
z wędzoną śliwką i pianą z ciemnego piwa
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Cheddar, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez+ketchup
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Mimolette, bekonem, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez + keczup
waniliowy creme brulee z konfiturą owocową
delikatne ciastko z płynną czekoladą i lodami waniliowymi
na maśle i białym winie. Podajemy z frytkami lub bagietką
z salsą chilli i sosem serowym
z sosem BBQ
z ziołowym sosem aioli
z tatarem wołowym
z ''tatarem'' z czerwonym warzyw
Modern Restro Bar
Aby zarezerwować stolik prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.
Manger ds. Gastronomii
Anna Pliszka
Opening hours
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Firma Handlowo Usługowa "CERTEX" Jadwiga Świętalska, os. Centrum E 12, 31-934, Kraków, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .