Prezentujemy najnowszą kartę menu – efekt pasji i starań naszych Kucharzy. Tradycyjne smaki w nietuzinkowych odsłonach i z zaskakującymi dodatkami. Gwarantujemy niezapomniane wrażenia smakowe. Zapraszamy!
z kawiorem z czarnego czosnku, sos yuzu i kwaśna śmietana, pieczywo z oliwą ziołową
siekana wołowina z klasycznymi dodatkami: cebulką, ogórkiem, achois, musztardą. Podawany z pieczywem.
podawany z tatarem z czerwonych warzyw
krewetki smażone z hiszpańskim Chorizo na białym winie, bagietka z ziołowym majonezem
bulion wołowo - drobiowy z dodatkiem palonej włoskiej kapusty, ravioli z kaczką, oliwa bazyliowa
z pianą kokosową i prażonymi pestkami dyni
Żurek z jajkiem sous videa, białą kiełbasą, podawany z chlebem rzemieślniczym.
na sałacie rzymskiej z kurczakiem sous vide, boczkiem i klasycznym sosem, z dodtakiem anchois
Sałata rzymska z krewetkami, granatem i malinowym sosem vinegrette
Sałata z grillowanym kozim serem, pieczonym burakiem i prażonymi orzechami włoskimi
w kremowym sosie z Pancettą, serem Pecorino i palonym pieprzem
z tostowaną papryką i serowym sosem z Gorgonzoli, podawane ze świeżym szpinakiem.
czarne tagliolini z łososiem, w kremowym sosie z suszonymi pomidorami i kaparami.
wolno pieczona karkówka wieprzowa w aromatycznym sosie z kminkiem, ogórkiem małosolnym i koprem na chlebie rzemieślniczym
schab wieprzowy z kością podawany z ziemniakami pieczonymi w soli morskiej i sosem kaparowym
podawane z fasolką szparagową i frytkami z batata oraz z autorskim korzennym sosem
wołowina sous vide w sosie z czerwonego wina, podawana na placku ziemniaczanym
delikatny filet z sandacza na blanszowanym szpinaku z karmelizowaną cytryną i młodą marchewką
z wędzoną śliwką i pianą z ciemnego piwa
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Cheddar, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez+ketchup
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Mimolette, bekonem, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez + keczup
waniliowy creme brulee z konfiturą owocową
delikatne ciastko z płynną czekoladą i lodami waniliowymi
na maśle i białym winie. Podajemy z frytkami lub bagietką
z salsą chilli i sosem serowym
z sosem BBQ
z ziołowym sosem aioli
z tatarem wołowym
z ''tatarem'' z czerwonym warzyw
Modern Restro Bar
Aby zarezerwować stolik prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.
Manger ds. Gastronomii
Anna Pliszka
Godziny otwarcia
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Firma Handlowo Usługowa "CERTEX" Jadwiga Świętalska, os. Centrum E 12, 31-934, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .