Wir präsentieren die neueste Menükarte - das Ergebnis der Leidenschaft und Bemühungen unserer Köche. Traditionelle Aromen in ungewöhnlichen Versionen und mit überraschenden Ergänzungen. Wir garantieren ein unvergessliches Geschmackserlebnis. Wir laden Sie ein!
z kawiorem z czarnego czosnku, sos yuzu i kwaśna śmietana, pieczywo z oliwą ziołową
siekana wołowina z klasycznymi dodatkami: cebulką, ogórkiem, achois, musztardą. Podawany z pieczywem.
podawany z tatarem z czerwonych warzyw
krewetki smażone z hiszpańskim Chorizo na białym winie, bagietka z ziołowym majonezem
bulion wołowo - drobiowy z dodatkiem palonej włoskiej kapusty, ravioli z kaczką, oliwa bazyliowa
z pianą kokosową i prażonymi pestkami dyni
Żurek z jajkiem sous videa, białą kiełbasą, podawany z chlebem rzemieślniczym.
na sałacie rzymskiej z kurczakiem sous vide, boczkiem i klasycznym sosem, z dodtakiem anchois
Sałata rzymska z krewetkami, granatem i malinowym sosem vinegrette
Sałata z grillowanym kozim serem, pieczonym burakiem i prażonymi orzechami włoskimi
w kremowym sosie z Pancettą, serem Pecorino i palonym pieprzem
z tostowaną papryką i serowym sosem z Gorgonzoli, podawane ze świeżym szpinakiem.
czarne tagliolini z łososiem, w kremowym sosie z suszonymi pomidorami i kaparami.
wolno pieczona karkówka wieprzowa w aromatycznym sosie z kminkiem, ogórkiem małosolnym i koprem na chlebie rzemieślniczym
schab wieprzowy z kością podawany z ziemniakami pieczonymi w soli morskiej i sosem kaparowym
podawane z fasolką szparagową i frytkami z batata oraz z autorskim korzennym sosem
wołowina sous vide w sosie z czerwonego wina, podawana na placku ziemniaczanym
delikatny filet z sandacza na blanszowanym szpinaku z karmelizowaną cytryną i młodą marchewką
z wędzoną śliwką i pianą z ciemnego piwa
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Cheddar, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez+ketchup
Burger 200g wołowiny z panierowanym serem Mimolette, bekonem, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwoną cebulą, domowy sos BBQ lub majonez + keczup
waniliowy creme brulee z konfiturą owocową
delikatne ciastko z płynną czekoladą i lodami waniliowymi
na maśle i białym winie. Podajemy z frytkami lub bagietką
z salsą chilli i sosem serowym
z sosem BBQ
z ziołowym sosem aioli
z tatarem wołowym
z ''tatarem'' z czerwonym warzyw
Modern Restro Bar
Um einen Tisch zu reservieren, kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail oder Telefon.
Catering-Manager
Agnieszka Ostawińska
Öffnungszeiten
Um hochwertige Dienstleistungen anzubieten, verwendet der Service Cookies, die im Speicher des Browsers gespeichert sind. Ausführliche Informationen über den Zweck ihrer Verwendung, einschließlich der Verarbeitung von Benutzeraktivitätsdaten und der Personalisierung von Werbung, sowie die Möglichkeit, Cookie-Einstellungen zu ändern, finden Sie in der Datenschutzrichtlinie. Durch Klicken auf ALLE AKZEPTIEREN stimmen Sie der Nutzung von Technologien wie Cookies und der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch Firma Handlowo Usługowa "CERTEX" Jadwiga Świętalska, os. Centrum E 12, 31-934, Kraków, die im Internet gesammelt werden, wie z. B. IP-Adressen und Cookie-Identifikatoren, zu Analyse- und Marketingzwecken zu (einschließlich automatisierter Anzeigenausrichtung, Messung ihrer Wirksamkeit und Verarbeitung von Benutzerdaten zu Analysezwecken). Änderungen der Cookie-Einstellungen und detaillierte Zustimmungspräferenzen können Sie in vornehmen.