+48 12 680 80 55 hotel@hotel-centrum.pl

Czy na konferencjach potrzebny jest bufet?

14/Grudzień/19

Jeśli organizujemy spotkanie biznesowe trwające kilka pełnych intensywnej pracy godzin, uczestnicy obecni na konferencji w końcu poczują głód, którego nie chcemy mieć na swojej sali. Dlatego też z pomocą przychodzi nam wysokiej klasy, profesjonalnie zorganizowany plan cateringowy! Posłuży nam w zapewnieniu gustownych walorów smakowych, a dzięki temu nasza konferencja zostanie zapamiętana przez znacznie większą ilość osób, niż z początku mogliśmy zakładać.

Przez żołądek do serca

Od dawien dawna wiadomo, iż udane spotkania biznesowe zawsze w swoim planie posiadały przerwy cateringowe, na których można było spróbować wielu dań, przygotowanych specjalnie pod gusta kulinarne zaproszonych gości. Smaczna przerwa obiadowa czy przekąski znajdujące się na szwedzkim stole powodują, iż uczestnicy w o wiele cieplejszy sposób będą przypominać sobie zorganizowaną przez nas konferencję. W takim razie, od czego zacząć projektowanie planu cateringowego?

Najważniejszym punktem jest ustalenie ilości osób, które się pojawią, ich gustów i upodobań kulinarnych, a także godziny, w której dana konferencja będzie się odbywać. Te zaczynające się rano, trwające aż do wczesnego popołudnia, to świetna okazja na zaprezentowanie dań obiadowych, o różnych podłożach kulturowych i smakowych. Spotkania popołudniowe są idealnym momentem na zaprezentowanie smacznych i zdrowych przekąsek. Dobry catering to taki, który trafi w gusta kulinarne wszystkich uczestników.

Dobre przygotowanie

Projektując plan poczęstunku na wszelkiego rodzaju konferencje i spotkania biznesowe, jesteśmy w stanie zapewnić Państwu dostęp do nowoczesnej, estetycznej i przestronnej sali zaprojektowanej z myślą o różnego rodzaju imprezach okolicznościowych. Estetyczna, szykowna sala i doskonale przygotowany catering ocieplą atmosferę, otwierając ludzi na nowe pola dyskusji, czy wzmacniając chęć dalszego słuchania tematów poruszanych na spotkaniu.

Jesteśmy w stanie dostosować się do wszelkich ograniczeń budżetowych związanych z kwestią poczęstunku, polecając Państwu najlepsze możliwe menu w związku z daną okolicznością, bez zamartwiania się możliwymi do przeznaczenia finansami.

Znak udanej konferencji

Rozplanowanie odpowiednich momentów na przerwy cateringowe, wybór opcji szwedzkiego stołu lub podawanie ciepłych dań na miejsca jest w stanie zadecydować o finalnej konkluzji na temat przygotowanej przez nas konferencji. Dobrze przeprowadzone spotkanie wraz ze smacznym jedzeniem to klucz do sukcesu, który możliwy jest do spełnienia już dzisiaj, dzięki naszym rzetelnym i funkcjonalnym usługom, do których z korzystania serdecznie zapraszamy.